Noticias - Sala de Prensa ADIF

  •  
  •  
Renfe i Adif

Interrompuda la circulació ferroviària entre Manresa i Sant Vicenç de Castellet


• Per causes desconegudes, dos trens de viatgers han topat frontalment a l’alçada de l’estació de Castellgalí • S’ha obert una investigació per determinar les causes de l’accident


02/08/2019. La circulació ferroviària està interrompuda des de les 18.26 hores d’avui entre les estacions de Sant Vicenç de Castellet i Manresa, a causa de la col·lisió, per causes desconegudes, de dos trens de viatgers al punt quilomètric 306,500, situat a l’alçada de l’estació de Castellgalí. Els trens implicats feien els trajectes Lleida-L’Hospitalet de Llobregat i Sant Vicenç de Calders-Manresa, respectivament.

A consequència d’aquesta incidència, el balanç provisional és d’una persona morta, dos ferits de caràcter greu, 16 menys greus i al menys 76 contusionats pendents de valoració. La resta de viatgers, uns 400 en total, s’estan evacuant amb ajuda de Bombers.

Per tal de garantir la mobilitat dels viatgers de les línies R4 i R12, Renfe ha establert un pla de transport alternatiu en el trajecte Sant Vicenç de Castellet – Manresa.

Una vegada s’ha tingut coneixement dels fets, Adif i Renfe han activat els seus respectius plans d’emergència i han mobilitzat tots els recursos humans i materials disponibles per atendre els viatgers afectats. Així mateix, han avisat els serveis d’ajut extern, que en aquests moments estan actuant al punt de la incidència.

També s’ha habilitat un punt d’atenció per a les víctimes i els familiars a l’estació de Barcelona Sants i el telèfon 900101020.

S’ha obert una investigació per a determinar les causes exactes que han provocat aquest accident.

Els viatgers poden trobar la informació sobre horaris i serveis a través de la megafonia d’estacions i trens, servei Transmet, així com als telèfons d'informació 900 41 00 41 i 912 320 320, a través de les xarxes socials, a l’app de Rodalies i als webs www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i www.adif.es.
  •  
  •  

Enlaces de la noticia


- No existe ningún enlace desde esta noticia.

Adjuntos de la noticia


ver -

Noticias Relacionadas

20/04/2021Nota de prensa Adif Licita Las Obras De Supresión De Dos Pasos A Nivel En El Término Municipal De La Cano...
Ver noticia
16/04/2021Nota de prensa Adif Ejecuta Obras De Mejora En La Infraestructura Entre Binéfar Y Lleida
Ver noticia
16/04/2021Nota de prensa Adif Ejecuta Obras De Mejora En La Infraestructura Entre Valls Y Salomó
Ver noticia
13/04/2021Nota de prensa Adif Licita Las Obras De Instalación De Nuevos Sistemas De Gestión Del Tráfico En La Estac...
Ver noticia
12/04/2021Nota de prensa Adif Licita Las Obras De Remodelación De Cuatro Estaciones Para La Duplicación De Vía Del ...
Ver noticia
12/04/2021Nota de prensa Adif Prevé Restablecer La Circulación Ferroviaria Entre Agramón Y Murcia Mercancías El 16 ...
Ver noticia